Kezdölap  
 
 
FŐMENÜ
WEBOLDAL KÉSZITÉS
WEBOPTIMALIZÁLÁS-SEO
REFERENCIÁK
PARTNEREINK
IMPRESSZUM
INTERNET
WEBOLDAL TÍPUSOK
NETKERESŐ
CÉGKATALÓGUS
CIKKTÉR
LINKTÉR
SZAKMÁK
HOBBY-OTTHON
CSALÁDI HÁZ
ACDC HUNGARY
GYEREK MODELLKEDÉS
GYEREK MODELLEK
KISCICÁK - MACSKAFOTÓK
FOTÓGYŰJTEMÉNY
FOTÓGALÉRIA
TAKARÉKOSKODÁS
SPORT
CITADELLA MOTOROZÁS
F1 - SEBASTIAN VETTEL
YAMAHA SRX TEAM
EGÉSZSÉG
PSORIASIS
PARTNEREK
ABLAK
 

 
ÉRDEKESSÉGEK
BETON
NYÍLÁSZÁRÓ
RENTAL HOUSE
ZAHNHEILKUNDE
 

Gyerek Modellek

Modellkedés gyermekeknek, irány a szereplő válogatás...

Még többet megtudhatsz a modellkedésről ITT!

Modellkedni jó. Hát még ha pénz is keresünk vele! De senki ne gondolja, hogy ez könnyen jött pénz. Sok fáradságot és időt kiván gyerektől és szülőtől egyaránt eljárni a Castingokra, szereplő válogatásokra hétköznap, vasárnap délel őtt vagy éppen este. Ma már rengeteg Modell Stúdió és Modell Ügynökség várja a jelentkező gyermekeket főleg Budapesten.

Sokféle modell regisztrációval találkoztam az elmúlt években. Volt ahol évi egy-kétezer forintért bekerültünk egy adatbázisba, és rengeteg szereplő válogatásra jártunk, több kevesebb sikerrel. De volt ahol igen nagy pénzeket kellett volna befizetni, ami persze csak a helyszinen derült ki, több órás sorbanállás után. Ilyenkor természetesen továbbálltunk.

Szerencsés az akinek van némi érzéke a fotózáshoz, mert házilag is igen jó minőségű fotó-sorozatokat azaz portfóliót készíthetünk, amit magunkkal is kell vigyünk a regisztrációkhoz albumban és CD-n egyaránt. Akinek erre nincs lehetősége keresnie kell egy Fotó Stúdiót, ahol a profi fotósok akár 15e forint összegtől elkészítik a kivánt portfóliót. Amenyiben modell fotósra lenne szükség első alkalommal küldj egy emailt és a válaszlevelemben megírom ez elérhetőségét egy megbízható, nem drága és nagyon jó fotósnak, aki Budapesten a III. kerületben van.

Mindenkinek saját joga eldönteni mennyi pénzt szán gyermeke "elindítására", de a legnehezebb talán megtalálni azt a Modell ügynökséget, ahol tényleg lehet szerencséje. Mert valljuk be szerencse is kell ahhoz hogy az egyébként gyönyörű gyermekünk jó időben, jó helyen és jó állapotban (nem lázas beteg) jelenjen meg a modell ügynökség szereplő válogatásán. Szintén válaszlevélben szívesen elküldöm annak a modell ügynökségnek az elérhetőségét akiket szívesen ajánlok.

Tanácsolni csak annyit tudok, hogy akinek van rá energiája és a gyermeke is bírja és élvezi, mindenképpen próbáljon szerencsét, de legyen nagyon körültekintő és óvatos.

 

 
   
E-mail küldése